Problem with switches and pulse setting

Hello. why in RE5V1C after setting the pulse for 5 sec. and the enable option after a power failure, nothing happens. After regaining power, RE5V1C does not turn on and does not give an impulse. there is also a problem in other switches, when I create a scene, turn on a pulse at a given time and temperature, it receives an infinity of pulses and only wants one

Check the device settings to see how the “reaction after switching on” function is set. (should be turned on)

I tried all settings and two different switches - it doesn’t work

What do the device logs show in the eWeLink application? I have MINIR2 and it works normally.


Maybe RE5V1C doesn’t support it?

How do you power RE5V1C?

Do you have other types of devices to check this?

it’s also like that on sonoff basic

I turned off the power and turned it on, no reaction, I just triggered it manually

I remind you of the switch set to a 5-second pulse

A urządzenie podłączone jest do internetu?
Jak wyłączysz basica na dłużej niż 5 minut to dostajesz potwierdzenie z aplikacji że jest offline

Nie ma mnie teraz w domu żeby przetestować. może jest jakiś błąd chmury ewelink.

A Wyłącz tryb impulsu i zobacz czy urządzenie uruchamia się po powrocie zasilania

Witam :grinning:
po wyłączeniu impulsu jest ok, włącza się normalnie, problem jest na wszystkich włącznikach jak jest ustawiony impuls, co ciekawe jak robię scenę o danej godzinie i znów używam impulsu to włącznik się zapętla i ciągle się włącza - bez końca

Napisałem do supportu może coś wymyślą

A czasami pętli czasowej nie masz włączonej


ej

Nie nie mam