Удосконалення 5.0

Нове оновлення не досконале, але перспективне. Пункт " insight " схожий на те що я давно просив " обране ". Проте потрібно його удосконалити. Потрібно надати самостійно вибирати, що саме повинно там відображатись. В мене, наприклад, не має пристроїв енергомоніторингу і цей пункт мені не потрібен так само як і " presence simulation ". Цей пункт потрібно перемістити в інші налаштування. В віконці з відображенням температури потрібно надати можливість відображувати не тільки температур + вологість, а й температуру + температура, вологість + вологість. У віконці " on devices " потрібно надати право вибору які саме потрібно відображувати увімкненні пристрої. В мене є пристрої які вмикаються і вимикаються за розкладом, і мені не потрібно перевіряти в якому стані вони знаходяться зараз. В самому розділі " insight " потрібно дати змогу відображувати критично важливі пристрої " обране "
З новим оновлення так і не з’явилась можливість застосування в віджитах 2 канальних zb пристроїв і не має також змоги змінювати іконки 2 канальних zb пристроїв. Це можливо лише після роз’єднання каналів на окремі кнопки. також є проблеми з завантаженням само пункту " insight ". Мало того, що сама app ewelink завантажується дуже довго, так ще й " insight " відкривається близько 5с. Також хотілось би мати в налаштуваннях можливість вибирати стартову сторінку. Сторінку з якої повинна відкриватися ewelink. Найкращім варіантом буде старт з " обране " .

Your feedback is really appreciated!

Let me explain by starting with the loading process. Our team will optimize the the loading while you launch the App in the next update version 5.1.
As for the temperature and humidity, did you ask to have several sections to show the real-time data like: humidity and humidity, temperature and temperature, and temperature and humidity? I’m not sure whether it works. As you know the connected sensors detect both temp and humidity at the same time, it’s hard to organize the showing of humidity detected by two or three different sensors.
In the coming updates, we will integrate more device types into widgets, which include sensors and other Zigbee devices.