Πρόβλημα με διακόπτη τοίχου sonοff

Έχω ένα πρόβλημα με τον διακόπτη τοίχου sonoff PSF-B01-GL μετά την τελευταία ενημέρωση σε 3.8.2 δεν ανάβουν τα led είναι τελείως σκοτεινός ο διακόπτης το βραδυ δεν φαίνεται τιοοτα, ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι.

Are you sure it’s the Sonoff PSF-B01 you’re referring to? Because according to available information, that’s not a wall switch but rather an Inching/Self-Locking Relay Board - it looks like the one in this photo.

Συγνώμη αναφέρομαι σε αυτόν το διακόπτη έτσι μου λέει το eweling στις ρυθμίσεις. Ο διακόπτης λειτουργεί όμως απλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη φωτεινή και τώρα που πήρα τη φωτογραφία.

Ευάγγελος Δασκαλάκης

Στις Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:13 ο χρήστης Jam3 via eWeLink Forum <notifications@ewelinkforum.discoursemail.com> έγραψε:

Στην εφαρμογή eWeLink, στις προχωρημένες ρυθμίσεις υπάρχουν επιλογές για ενεργοποίηση της ένδειξης (γενικά και για τη σύνδεση WiFi). Από προεπιλογή είναι ενεργοποιημένες. Ίσως τις απενεργοποίησες κατά λάθος;

προχωρημένες ρυθμίσεις δεν υπάρχουνε σκέτες ρυθμίσεις Όλα είναι ενεργοποιημένα δεν υπάρχει κάτι εξάλλου μιλάμε για μόνο αυτό το διακόπτη.

Ευάγγελος Δασκαλάκης

Στις Δευ 27 Οκτ 2025, 09:44 ο χρήστης Jam3 via eWeLink Forum <notifications@ewelinkforum.discoursemail.com> έγραψε:

Και αυτό τι είναι;

Αυτές τις ρυθμίσεις έχω όπως και της είχα και όπως είναι και σε άλλες συσκευές στο συγκεκριμένο τα απενεργοποίησα και τα ξαναενεργοποιήσω όπως τα βλέπετε. Δεν μου λέτε κάτι στο σχέδιο που μου στείλατε τι είναι αυτά τα κόκκινα βελάκια αυτή τη στιγμή αυτό έχω

Ευάγγελος Δασκαλάκης

Στις Δευ 27 Οκτ 2025, 11:25 ο χρήστης Jam3 via eWeLink Forum <notifications@ewelinkforum.discoursemail.com> έγραψε:

Is the firmware version on your switch up to date? It’s odd that the LED won’t turn on - something might have physically failed.
I suggest contacting Sonoff directly. Keep in mind that this forum is run by eWeLink, a company that provides platform solutions but isn’t the same as Sonoff.

Ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω τις ονόματα να δω τι γίνεται κανένα led δεν ανάβει

Ευάγγελος Δασκαλάκης

Στις Τρί 28 Οκτ 2025, 10:30 ο χρήστης Jam3 via eWeLink Forum <notifications@ewelinkforum.discoursemail.com> έγραψε: