sanal cihaz ekleme arkadaşlar böyle bir video bakarak yapmaya çalıştım. node-red ile sanal cihaz ekledim.
ama sanal cihaz ile sonoff ürünlerini çalıştıramadım. daha ayrıntılı ihost içinde node-red ile ilgili yapılacak işleri anlatan youtube videoları çekilirse benim gibi acemi kişiler de faydalanır.
bu ihost ile neden bu kadar az video var. anlamış değilim. tüm ürünlerim sonoff. bu ihost daha verimli kullanmak istiyorum.
docker bölümünde eklenti yüklenirken ki videolar da çok az youtube da. lütfen çok ayrıntılı videolar çekilirse çok faydalı olur. saygılarımla.
TV Kontrol benim sanal cihazım “event-state” bölümünden sanal cihazımı seçtim gelen veriyi json’a çevirdim hemen sonra “switch” ile “msg.payload.payload.power.powerState” durumunu kontrol ettim “on” ise başka işlem “off” ise başka işlem yaptım “debug” node’u ile de gelen veriyi inceleyip buna göre işlem yaptırabilirsin
üstad kod yazmayı bilmiyorum. node red kullanmayı da. hazır yapılmış videoları izleyip bir şeyler yapıyorum. malum türkçe olarak da videolar yok bu ihost cihazı ile ilgili. sizden ricam youtube kanalızda ihost ile ilgili videolar çekmenizi rica ediyorum. ne kadar çok o kadar iyi. çok dua alırsınız.