Witam!
Trzy rzeczy
1.przycisk SNZB-01P
2 kamera CAM SLIM
3 NSPANEL PRO 120
i pytanie czy można zrobić tak aby naciskając przycisk wyzwolić alarm w NSpanelu a na jego ekranie wzbudzić obraz z kamery.
Pierwszą część sceny zrealizowałem druga jest chyba nie do zrobienia. W jakimś poście przeczytałem że kamera musiała by być podłączona przez Zigbee panela była by wtedy możliwość dodania jej do systemu bezpieczeństwa i wtedy by to wypaliło.
Czy to prawda a może da się jednak coś z tym zrobić?
Z góry dziękuję za jakiś sugestie
Hi there, three things 1.SNZB-01P button 2 CAM SLIM camera 3 NSPANEL PRO 120 and the question is whether it is possible to make it so that pressing the button triggers an alarm in the NSpanel and on its screen awakens the image from the camera. I have realised the first part of the scene the second is probably impossible to do. I read in some post that…
Twoje pytanie jest bardzo chaotyczne. Ciężko zrozumieć o co ci chodzi. Na forum użyamy jezyka angielskiego, wykorzystaj Internet i przetłumacz swoje pytanie na język angielski. Ułatwi to komunikacje z innymi użytkownikami. Odpowiedź na twoje pytanie brzymi nie. W ewelink nie można automatycznie wyświetlić obrazu z kamery na ekranie NSPanel Pro przy pomocy sceny.
Your question is very chaotic. It is difficult to understand what you mean. The forum will use English, use the Internet and translate your question into English. This will facilitate communication with other users.
The answer to your question is no.
In ewelink, you cannot automatically display the camera image on the NSPanel Pro screen using a scene.
Poprawiłem wpis.